skip to Main Content
+36 30 266 0257 smdk.hu@gmail.com

Projekt azonosító: GINOP-4.1.3-19-2019-00218

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE AZ SMDK KFT. DEBRECEN, LAHNER UTCAI TELEPHELYÉN
2020 / 03 / 30

Az SMDK Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2019 szeptemberében 2,97 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében a „Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” című pályázati kiíráson. A beruházás keretében eszközbeszerzés valósult meg.

A megvalósult fejlesztésünk célja a 4034 Debrecen, Lahner utca 45. szám alatt található telephelyünk épületének üzemeltetési költségeinek csökkentése volt zöld energia segítségével. A fejlesztést követően elektromos áramigényünket megújuló energiával tudjuk csökkenteni. A folyamatosan növekvő volumenű, szükséges villamos energiát cégünk környezetbarát módon és gazdaságosan tudja előállítani a jövőben. A csúcstechnológiát képviselő rendszer gyors megtérülési idejének köszönhetően a kezdeti nagyobb volumenű beruházás hamar megtérül. A fejlesztés cégünk mindennapi működését gazdaságosabbá teszi, az alacsonyabb működési költségek lehetőséget adnak további fejlesztésére, mind technológiai, mind a humánerőforrás területén.
A következő években is szeretnénk beruházni, fejleszteni, elsősorban az eszközeink, gépjeink megújításával. Fontos célunk a vásárlóink partnereink elégedettsége, kiszolgálásuk színvonalának emelése, kapcsolattartás erősítése.
A megvalósult fejlesztéssel közvetetten újabb piacokat, vevőket érünk el, több, minőségi terméket beszerző kereskedelmi egység beszállítói lehetünk, fix megrendelésekkel. A projekt eredményképpen nem csak a lakossági ügyfelek, hanem az üzleti szektorba tartozó ügyfelek kiszolgálása is teljes körű lehet a jövőben.

További információ kérhető:
SMDK Kft.
www.smdk.hu
smdk.hu@gmail.com