skip to Main Content
+36 30 266 0257 smdk.hu@gmail.com

Projekt azonosító: GINOP-4.1.3-19-2019-00216

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSULT MEG NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE AZ SMDK KFT. NÁDUDVAR, LŐVY UTCAI TELEPHELYÉN
2020 / 08 / 25

Az SMDK Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2019 szeptemberében 2,02 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében a „Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” című pályázati kiíráson. A beruházás keretében eszközbeszerzés valósult meg.

A fejlesztés célja a 4181 Nádudvar, Lőwy Sándor utca 12. szám alatt található telephelyünk épületének az üzemeltetési költség csökkentése. A fejlesztést követően elektromos áramigényét megújuló energiával csökkentjük.

A megújuló infrastrukturális beruházás célja, hogy a folyamatosan növekvő volumenű, szükséges villamos energiát cégünk környezetbarát módon és gazdaságosan szerezze be. A csúcstechnológiát képviselő eszköz gyors megtérülési idejének köszönhetően a kezdeti nagyobb volumenű beruházás hamar megtérül. A fejlesztés cégünk mindennapi működését gazdaságosabbá teszi, az alacsonyabb működési költségek lehetőséget adnak cégünk fejlesztésére, mind technológiai, mind a humánerőforrás területén.

A következő években is szeretnénk beruházni, fejleszteni, elsősorban a géppark megújításával. Fontos célunk az ügyfelekkel való foglalkozás színvonalának emelése, a kapcsolattartás erősítése is.

A megvalósult fejlesztéssel közvetetten újabb piacokat, vevőket érünk el, több, minőségi terméket beszerző kereskedelmi egység beszállítói lehetünk, fix megrendelésekkel. A projekt eredményképpen nem csak a lakossági ügyfelek, hanem az üzleti szektorba tartozó ügyfelek kiszolgálása is teljes körű lehet a jövőben

További információ kérhető:
SMDK Kft.
www.smdk.hu
smdk.hu@gmail.com